Tjohoo!

Här har vi hållit i gång hela dagen, därför har jag inte hunnit med att sitta något vid datorn. Därför denna brist på blogginlägg!

Efter frukosten packade vi väskan med grillkorv, bröd, festisar och kaffe. Vi klädde på oss varma kläder och åkte ner till jobbet där vi möte upp plastis. Där hjälpte August till med att sätta på dubbdäck på min cross. Efter det åkte vi ut i skogen för lite enduro åkning och grillning i några timmar.
Jag och plastis körde några varv på dammen medans Andreas och August fixade brasan. Tur jag har min kurling sambo! :) För jäkla svårt att köra i snön måste jag säga. Längtar tills den har smällt!:) Men övning ger färdighet!

Även August fick åka lite enduro i dag tillsammans med plastis. August leende gick från ena örat till det andra när han fick åka, och Plastis blev lite av en favorit tror jag. För när vi var klara och skulle åka hem så skulle August bestämt åka med Ulf i crossbussen, SJÄLV. Han ville även följa med honom och köpa med fikabröd till min mamma som han absolut skulle hälsa på eftersom hon sagt att han fick komma och hälsa på nästa gång han var hos oss!:)

August gillade mina cross skydd och använde dom gärna!:)


August får instruktioner om att han absolut inte får ta bort sina fötter från pinnarna när de åkte för att det är farligt. När han åkt klar sa han stolt "jag flyttade inte på fötterna en enda gång".


Notera Team Mallamousan bussen i bakgrunden!:)



Under dagen har vi även hunnit med att hälsa på Sanda och Alex där vi käkade lite pizza och fika innan vi avslutade dagen med filmen bilar och lite lördags götte här hemma! :)



Kommentarer
Postat av: tess

Gud va skoj!!!!! Jag länkar från min blogg.... Han får så fina upplevelser med er.



//Tess

2010-01-24 @ 10:20:52
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Eva

Det låter som Agust och ni har jaft en jäte trevlig helg! Låter skojj!

SKrattade ordentligt när jag läste om rapen!!!

2010-01-24 @ 14:05:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: