Lycka

Just nu håller jag på och tittar väldigt mycket på nytt och större boende. Både hus och lägenhet men ännu har jag inte hittat riktigt hittat något som fallit mig i smaken. Hittade en lägenhet men för sent, flera 100 sökande tydligen.
Eftersom August bor hos mig var 3e helg så har jag pratat mycket med honom och förberett honom på att det nån gång (förhoppningsvis snart) kommer bli ett annat ställe som vi ska bo på.
Vi har pratat om att jag vill ha ett rum till så att han kan få ha ett eget rum när han kommer. Här om dagen åkte vi och tittade på husen i hans kvarter när vi var på väg hem till honom. Han tyckte jag kunde köpa hus där han bor för då kan jag gå och hämta honom. Nej han kunde gå till mig jämt! :)

Igår hade han sagt till sin mamma: "Malou hon letar hus. Men hon hittar ju aldrig något, för så fort hon hittar ett ska jag få eget rum."

Det värmer i hjärtat och jag känner att jag gör något och han ger mig så mycket tillbaka!! Lycka!!♥



Kommentarer
Postat av: Mamma

Nu blev jag så där rörd och varm i hjärtat! Han är allt för go lille prins August! Puss!

2011-01-21 @ 14:47:23
Postat av: tess

Får tårar i ögonen. Han är go och verkligen så härligt glad så man mår gott. Han har så mycket varmt i hjärtat denna unge trots att han faktsikt har sin Autism. Älskade unge. Någon sa idag att så synd om honom men på ett sätt lider inte August, han är så glad å lycklig å de tror ja verkligen på.



Å Hoppsan Kerstin som Malou säger va glada vi är som har dig.

2011-01-23 @ 13:00:59
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Mia

Hittade hit från Tess o får säga att det är underbar läsning, ser ut som om både hon o sonen fått en vän för livet och en bonus-person på det allra bästa sättet i sin familj.

2011-01-24 @ 13:31:00
URL: http://fredthevov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: