Bröderna!

Jag känner mig jäkligt nöjd faktiskt. Livet är för jäkla bra!!!
Jag har varit på mitt underbara jobb som jag verkligen gillar. När klockan slog 16.00 var det dags att styra bilen och hämta August och hans bror. August tid och den skulle spenderas i badhuset.
August hade båda sina bröder i badhuset så han var mer än nöjd att få härja med dom där. Oscar hans största bror var så himla go mot honom, det värmer i hjärtat att se. Oscar skulle lika gärna kunna tycka att August är världens jobbigaste som hänger efter honom och hans kompis och inte vilja ha med honom. Men nej då, raka motsatsen. Han hade med honom i rutscherbanan om och om igen. Han hade full koll på August när han hoppade från trampolinen och ville väldigt gärna ta tag i honom och styra honom till kanten! :) Han la en skyddande arm om August i bubbelpoolen. Therese du har underbara grabbar, alla 3!!!

Efter att ha lämnat av mellanbrorsan till August fick August följa med hem hit för att hans mamma var på ett möte. Jag gjorde plättar med vispgrädde och sylt till min favorit grabb och sen satt han och tittade på Indiana Jones och jag bakade lite. Jag har även varit flitig och tagit tag i det där äckliga badrummet så nu är det skinande rent igen. Fan, jag kom på nu i skrivande stund att jag glömde göra rent spegeln..ja, ja, det får bli imorgon!:)

Nu ligger jag här nyduschad och är lagomt trött i kroppen efter en löptur med Tequila.
Nu ska jag nog ta och släcka den här dum burken och försöka sova tror jag. Ny dag imorgon igen!! :)



Kommentarer
Postat av: tess

Tack... va glad jag blir för dessa rader med tanke på va de bråka innan de åkte förrut. Jag är stolt över dom de är ja å jag är glad att andra ser att de sköter sig.



Goa pojkar ja de är de allt.



2011-03-03 @ 23:39:01
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: