Kött på flaska!?

När jag kom hem till stan förut åkte jag direkt till Mastis för att möta upp några av tjejerna. Där satt Pammis, Cissi, Jessica och Anna och käkade lite mat. Jag tjötade lite med dom innan jag kände att det var dags att åka hem.
Väl här hemma har jag fått lite mat i magen, skruvat ihop grejer från Ikea och jag hade planerat att åka i väg till gymet en sväng. Men jag har fasen inte orkat mig iväg. Jag har inte gjort många knop i träningsväg denna vecka alls faktiskt. Har inte haft orken.
Funderar faktiskt på om min kropp saknar något ämne i kroppen, för träningen har varit grymt jobbig på senaste tiden. Inte så där att man känner att man har tränat ordenligt så kroppen är slutkörd. Utan en konstig matt känsla att kroppen inte orkar någonting alls. Benen känns tunga och jag får slita som ett djur för att orka med träningen på gymet! Kanske skulle gå till hälsokost och kolla om de har någon multi jätte bra grej att få igång kroppen med!? För konstigt är det måste jag säga!
Någon som har tips på vad det kan vara för fel på mig kanske!? (och inte att jag är allmänt skadad i huvudet, utan att min kropp är så orkeslös och känns väldigt klen.)

Man kanske skulle prova en sån här energidryck med köttsmak!? :)

Helt sjukt måste jag säga. Vem vill ha kött på flaska??

Ne nu ska Mallamousan ta sin slitna kropp och gå och lägga sig!
Natti Natti! /Mallamousan