Jag är på gång!!

Hemma igen sen ungefär en timme tillbaka, har bara hunnit slängt mig i duschen och sen krascha här i sängen. Ja jag har väl visserligen varit i stan sedan 2 tiden men då var det direkt till ett möte på jobbet och sen var det bara hem och lämna av Tequila och grejer för att sedan åka iväg till Colorama där vi var inbjudna på mässa och mingel. Tittade på olika produkter och såg till att några underleverantörer fick lite att jobba med! :) Hehe...

För att inte hoppa över gårdagen igår så måste jag säga att jag är mer än nöjd med mässan faktiskt. Bra respons och mycket att följa upp! Fan va jag gillar mitt jobb alltså! :) Efter mässan var det till att slänga på sig partyblåsan och piffa till sig lite (en snabb dusch och låta dagens smink sitta kvar).
3 rättersmiddag och en Babsan som gjorde succé!! Babsan gillade min klänning och drog med mig upp på dansgolvet och rockade rumpa! :) En grymt rolig kväll som fortsätta till 3tiden då jag kände att det var dags att kasta in handduken. Drygt 5 timmar hem i bil själv då gäller det att hålla sig vaken så det kan vara bra med några timmars sömn innan.

Nu måste jag sova, jag är såååååå trött!!


Jag och Babsan!