Fredagsfin

Idag kan vi nog konstatera att jag är precis allt annat än just fredagsfin...
Det är lixom inte mycket i klädväg som passar just nu och mina favorit mammajeans är så väl använda så det som en gång i tiden har varit svart är nu en härligt dassig grå nyans istället.
Linnen & tröjor har jag en uppsjö utav, men dom flesta slutar just nu ungefär vid naveln. Och ja visst är midjekorta T-shirts & tröjor fortfarande en aning modernt. Men inte i kombinationen till mammabyxor som går upp till strax ovanför naveln på en jätte mage!
Jag är ju inte heller direkt den där tjejen som har en massa klänningar och tunnikor ivanliga fall så nått sånt finns ju inte heller att dra på sig. Dom få klänningar som jag tidigare använt slutar ungefär vid fiffi nu ändå...
 
Varje morgon är ett evigt grymtande över att jag inte har några kläder att sätta på mig, och det grymtandet har jag väl alltid haft (för man får väl aldrig en tillräckligt stor garderob) men nu har jag verkligen INGET att ta på mig.
Nåväl, färdig gnällt om värdsliga problem. Får nog se till att införskaffa mig lite nya kläder som täcker både mage och fiffi!  :)