Fifty Shades Darker

Tjenis penis!
 
Försökte blogga igårkväll men det gick så där som synes! Telias nät krånglade hela dagen igår så jag vet inte om det beror på det!?
 
Nåväl, igår var jag inte mycket hemma under dagen, inte alls skulle jag vilja påstå förutom när jag och August var hemma och slängde i oss lite mat.
Jag hämtade honom vid 10 tiden och vi åkte då till Coop och köpte med fika för att åka och överraska mamma med. Efter att ha lämnat August vid 14tiden åkte jag och Lucas raka vägen hem till Pamira och dom och där blev vi kvar i flera timmar. På vägen hem tog vi ett stopp på Maxi för hemma ekade det tomt i kylskåpet och så inhandlade jag nya boken som äntligen släpptes igår!:)
Alex var på hockey igårkväll så när jag lagt Lucas för natten tog jag med mig Tequila, min nya bok och bullarna som jag fick av August mamma tidigare på dagen och studsade ner under täcket och läste, läste, läste! :)
Snuskigt bra böcker. Tråkigt att 3an inte kommer för ens i Januari! ...men dom finns redan på engelska så risken finns att den 3e boken läses på just engelska! :) Mycket vill ha mer så att säga! ;)