Faddergalan 2009

Sitter och tittar på Faddergalan just nu, gör ni oxå det!?
Känslig som jag är så kommer det en tår eller två när de visar reportagen. Det är hemskt att se hur folk har det.
Vi svenskar gnäller över vardags ting, och att vi inte får influensa sprutan på utsagt datum... Vi borde egentligen skämmas. VI har det hur bra som helst här hemma i Sverige!!!Hjälper ni till, så att fler ska få ta del av en bättre värld?
Inte? Gå då in och gör det DU kan! http://plansverige.org/ 

Måndag kväll

Mötet förut tog ca 1,5 timme men det verkade gå himla bra! De mumsade på fikat, ställde frågor och vi svarade:) Nu väntar vi bara på det slutgiltiga beskedet!! :)

Efter mötet skyndade jag iväg för att hämta Sofia. Vi har nämligen varit på bio ikväll. Hon hade två biljetter till Luft slottet som sprängdes. Jag såg den ju i fredags, men jag tackar inte nej till lite mys på en sketen måndag. Med en sån bra start på veckan kan det väl bara bli bättre!? :)
Det var Handelsbanken som bjöd in till denna kväll, först hade de en föreläsning om sparande och olika fonder. Himla intressant att lyssna på. Tänk om man hade en massa pengar att spara undan bara! :)
Det bjöds på goodiebags, popcorn och dricka, så att jag hade en snoffsig dam som satt spik rak i ryggen under precis HELA filmen så att jag såg ungefär HALVA duken gjorde inget. Då var det tur att jag redan hade sett filmen en gång tidigare!:)
Imorgon är det min egen bank som bjuder, ska nämligen på årets första julbord (förutom det som jag, Pammis & Sanda fixade själva för några veckor sedan) på lunchen imorgon!:)

Tack för en mysig kväll Sötis!Tog ju sprutan mot gris sjukan idag, och det enda jag känner av är lite i armen, alltså ingen större fara!! :)
Nu får vi hoppas att sprutan fungerar som den ska, och om den gör det så måste det ju betyda att jag slipper springa på några fler svin på krogen! ;) Mohahahha....

Ha en trevlig kväll!! / Mallamousan

Måndags lunch!

Då var det lunch då, matlådan står i micron och ska snart avnjutas! Inte illa med en god trattkantarellsås i matlådan på en sketen måndag! ;)

Vid 13.00 har det blivit dags för mig att få den omtalade gris sprutan. Hoppas min kropp är duktig och inte blir klen, för någon hemma dag har jag INTE tid med.Tess var nyss här nere på jobbet och lämnade en julblomma från henne och August!! TACK SÅ JÄTTE MYCKET!!
Hon gav mig även några stärkande ord inför mötet vid 15.00 idag. Men som sagt, vi kan inte vara några andra än dom vi är...hoppas det räcker bara!! Nästa gång vi hörs här på bloggen så är mötet över! :)

Ha en underbar måndag allihop!:) /Mallamousan