Jaså!?

Trött och en aning sliten av att bara vara "mammaledig", det tar även på den bästa tydligen.
Igår kom mormor hit och jag gjorde i ordning kaffe... på Vildas välling. Om det ändå vore morgonkaffet så jag kunde skylla på att hjärnan inte kommit igång än, men detta var mitt på blanka dagen och ja visserligen verkar hjärnan inte riktigt vara igång. 

Mamma var barnvakt igårkväll så jag och Alex kunde träna enduro ihop igår.
1 varv!!!! åkte jag och hela kroppen skrek ge dig för fan!!! Stod och kickade den förbanade motorcykeln i skogen så tårarna brände bakom ögonlocken. Jag hatar när kroppen slår bakut.
Åkte hem och la mig bums och Alex har fråga både en och två ggr om jag är sjuk!?
Han verkar hajja allvaret så han tog barnen med sig i bilen med pyjamas på när han slutade nu ikväll och lät mig va lite själv medans han är iväg och köper sig ännu ett fynd från blocket.

Jag har läst ur min bok samtidigt som jag gjort fotbad och nu ligger jag i badet med hårinpackning, lite ölkorv och en 3,5 som jag smuttat på och dessutom känner av!
Sen blir det bums i säng! Hej tröttmössa!! 
Lycka

Att skaffa familj är ta mig fasen det bästa jag gjort, hur jäkla trött och frustrerad jag än må vara Stundvis, så japp det absolut bästa jag gjort!!


Tänk alla steg i de smås utveckling man får uppleva. 
Idag var en stor dag, barnens första tågresa. Något som Lucas har sett fram emot länge. Idag blev det äntligen av. 
Det finns inget bättre än att se ren och skär lycka i barnens ögon! Vilda

Ja jag skrev ju i mitt förra inlägg om hur Vilda var i skogen...
Så här är hon när syrran tar med barnen till skogen!! 😳Skönt att höra att några andra mammor blivit tokiga på sina barn iaf någon gång!! 😅