Fredag

Det är skitsamma att regnet vräker ner i dag, det kan lixom inte göra min dag dålig. Inte idag.
 
Klockan 05.00 vaknade jag i morse av den minsta lillfisen som låg och kvittrade glatt inne från sin säng  och hon sken upp som en sol när ja kom och hämtade henne. Med lite mat i magen somnade hon strax om brevid mig i sängen.
På andra sidan hade jag redan min andra lilla fis sovandes efter att ha kommit in knallandes tidigare under natten.
Han vaknade till liv vid 6 och istället för att som han alltid annars gör flyger upp som en virvelvind och tjatar på att jag ska gå upp så över öste han mig med en massa smackande pussar rakt på munnen, även han på ett strålande humör!! "Puss mamma. Kjam mamma".
 Jisses som mitt hjärta smälter.
 
Idag är det även fredag och efter lite småfix direkt efter jobbet så stå det plättar med sylt och grädde på menyn!
 
Jag önskar er en trevlig freda! :)
 
 

Stringtrosan!

Jag minns det som igår när mamma och pappa klagade över mina och syrrans stringtrosor när vi var små. (ja vi tyckte ju givetvis inte att vi var små utan riktigt världsvana)
Oj vad de svor över de där som var som små bollar när de kom ur tvättmaskinen.
"Det är ju bara nått jäkla snöre som man ska försöka hänga på tvättlinan och bekvämt kan det inte vara heller med ett snöre  stjärten!!".
 
Men jojomensan stringtrosor var minsann inte något obekvämt alls, snarare tvärt om.
Hur många av er minns de där stringtrosorna med enbart ett litet snöre i röva och en liten minimal tygbit fram i något läckert skimrande mönster. Bak på själva stringen skulle det även sitta en silvrig liten fjäril!
Det var klass på dessa trosor vill jag lova.
 
Idag kan man möjligtvis hitta ett par stringtrosor i min låda, tror även dom är i nyansen "blek hudfärg", en kulör som jag tidigare aldrig skulle ta på mig (tant färg).
Det är såna där trosor som man ska ha under någon klänning så det lixom inte syns en troskant.... Jag kan inte påstå att dessa används speciellt flitigt. Både pga. att jag inte allt för ofta använder så tighta klänningar (om jag ens använder klänningar) samt att precis som mamma och pappa påpekade för mig när jag var liten så är det så fruktansvärt OBEKVÄMT med ett jäkla snöre i röva. Fruktansvärt obekvämt.
 
Dessutom är rumpan inte lika fast och fin som den en gång i tiden har varit så det skulle idag mest se ut som en typ av kasslernät. Inte speciellt tjusigt! ;)
 
Hur jag kom att tänka på stringtrosan?
Jo idag har jag nämligen på mig ett par trosor och som ni kanske förstår så är det inte string. Men någonting har hänt med dessa trosor.... de sitter inte längre som de ska utan de lixom gräver sig in i röven. Fruktansvärt otrevligt.
Det måste vara så att Alex har varit behjälplig i tvättstugan och torktumlat dom för hårt....för inte fasen har väl röven vuxit flera dm?
Måtte det bara vara torktummlaren....

Midsommar

Midsommarafton är över och snart även midsommardagen.
Dagen igår spenderades med några av våra vänner. Picknick och dans runt midsommarstången och på kvällen grillmiddag och gitarr och skönsång runt "lägerelden". 
En mysig och lugn midsommarafton, helt i min smak.

Ingen midsommarkrans men en bordsdekoration!:) 


Vänner!! ❤️
Pontus och Juni.
Vaniljpannacotta med rabarbercompott/jordgubbar och hemmagjorda (ganska misslyckade, men ändå goda) winerbröd. Givetvis ska man ha efterrätt på picknick!;) 

Natalie stod för kvällens efterrätt! 😊

Vår lägereld.
Mannen i mitt liv!

Anledningen till att jag går upp om dagen. Det finaste jag har!