Julen varar ända fram till påska!

Mormor gör jätte fina julbockar som hon knyter i gran och våran fick stå kvar framme ända tills idag faktiskt. Jag har dragit ut på det in i det sista eftersom jag vet vilket arbete det är och eftersom den är för fin för att bara kasta bort.
Jag funderade länge på om man kunde byta ut dom röda banden mot några gula & kanske sätta några fjädrar i rumpan på den så att den kunde agera påskhare eller tupp istället!?
Till midsommar skulle man kanske knyta en krans och sätta på huvudet på den och sen dansa runt den som en midsommarstång!? Dansar vi vanligtvis runt en Balle,gör det väl inget om den är lite sticksig!? Det vore ju bara mer "naturtroget" så!;)

Nåväl bocken rök och istället har det gjorts lite påskpynt både inne och ute. Pynt o pynt, blom arrangemang snarare, nå annat kommer det inte in i detta hus... Än på några år iaf!:)

Blommor

Här har det planterats blommor på förmiddagen och i samma veva som vi gick in för att Lucas skulle få mat knackade Linda & wille på dörren för lite fika!:) sånt uppskattas verkligen!:)

Nu är det dags för en promenad & plocka lite mer björkris! De som August och jag plockade igår ute hos syrran räckte inte till!:)

Gött o leva

Mackor med en del av resterna från gårdagens middag (hemmagjord skagenröra) & en kopp te fick bli dagens kombinerade frukost & lunch. Det bästa av allt är att jag sitter ute på trappen & äter det!:)

När magen fått sitt & prinsen fortfarande sover ska jag passa på att pyssla med något som jag älskar att pyssla med!:)