Fredagsfin

Idag kan vi nog konstatera att jag är precis allt annat än just fredagsfin...
Det är lixom inte mycket i klädväg som passar just nu och mina favorit mammajeans är så väl använda så det som en gång i tiden har varit svart är nu en härligt dassig grå nyans istället.
Linnen & tröjor har jag en uppsjö utav, men dom flesta slutar just nu ungefär vid naveln. Och ja visst är midjekorta T-shirts & tröjor fortfarande en aning modernt. Men inte i kombinationen till mammabyxor som går upp till strax ovanför naveln på en jätte mage!
Jag är ju inte heller direkt den där tjejen som har en massa klänningar och tunnikor ivanliga fall så nått sånt finns ju inte heller att dra på sig. Dom få klänningar som jag tidigare använt slutar ungefär vid fiffi nu ändå...
 
Varje morgon är ett evigt grymtande över att jag inte har några kläder att sätta på mig, och det grymtandet har jag väl alltid haft (för man får väl aldrig en tillräckligt stor garderob) men nu har jag verkligen INGET att ta på mig.
Nåväl, färdig gnällt om värdsliga problem. Får nog se till att införskaffa mig lite nya kläder som täcker både mage och fiffi!  :)
 

"2an"

Dagarna går fort och nu har vi redan torsdag här. Bloggen krånglar fortfarande så även om jag skulle vilja blogga lite oftare (från mobilen) så fungerar det fortfarande inte!
 
Baby kom och hämtade mig när jag slutade jobbet igår (eller ja han har lärt sig att det inte är någon idé att komma till 16.00 för jag är aldrig klar då) och vi åkte ut så Tequila fick simmaträna.
Baby skulle sen  iväg på grabbkväll och jag hade tänkt måla taket i barnrummet. Alex tyckte dock jag skulle låta bli det igår och jag var inte så där jätte svår övertalad. Istället gjorde jag något som jag har längtat efter sen vi fick huset. Jag tog ett varmt bad.
Mamma kom sen hem med lite mat till henne och mig och innan jag trött la mitt huvud mot kudden fick jag äntligen komma hem till Pamira & Henrik (som själva kom hem från BB igår eftermiddag så jag behövde ju inte vänta överdrivet länge) för att få träffa lilla "2an". Tänk att de lyckats så bra 2ggr! :)

En ny liten prins!

Min magkänsla sa rätt igår för igår kom en ny liten prins till världen! :) Grattis igen Pamira & Henrik! ♥
Jag tror minsann min kropp försökte sympatiföda med Pamira under dagen igår, Hej sammandragningar! :)
 
Det var en trött & lycklig röst som ringde mig från BB under dagen igår och det pirrade till lite extra i min mage när Pammis sa "tänk nästa gång är det din tur". Ja shit nästa gång så är det faktiskt våran tur! :) Men har jag inte varit nervös tidigare så är det ingen idé att bli det nu heller. Ut kommer det lilla livet på ett eller annat sätt! :)
 Men nu längtar jag först och främst efter att få träffa deras nyförvärv och för att få se storebror Albins reaktion på sin lillebror! :)