Fint ska de va

Viker tvätt och skålar med mig själv i en burk Cola. Jag vet de som tar ett glas vin men Cola funkar helt okey för mig!
Det gäller att lyxa till det när man gör något så tråkigt som att just vika tvätt! Det är nämligen göööör tråkigt om du frågar mig! Planerade även att skura badrummet oxå men det tar jag och skiter i faktiskt! Alltså jag ska inte bajsa utan jag struntar i att städa badrummet helt enkelt!
Grisen ligger givetvis här brevid och snarkar & jag funderar på att göra det samma. Väntar dock på att få mitt god natt samtal där borta i från Norge!Det är helt underbart!

Jag vill bara tala om för er att det var ljust ute när jag åkte till jobbet idag. Äntligen!!
Vilken härlig lyckorus känsla som infann sig när jag konstaterade det.
Idag är det tisdag så nu gör vi något bra av den här dagen! :)

På riktigt?!

Tittar typ aldrig på tv. Varför? Ja anledningarna är väl flera men för det mesta sysslar jag alltid med något ända tills det är dags att hoppa i säng och sen tycker jag inte det är så mycket att titta på!?!

Ikväll bestämde Alex och jag dock oss för att ta en kväll framför tvn...
Men på riktigt är det ett skämt vad det är dom visar på tvn i bästa sändningstid en lördagkväll?!

En svartvit film, bloopers, american funniest home videos, family guy (en tecknad jävla serie för vuxna), OS så klart (men det visas ju dygnet runt) och delfinal för melodifestivalen och eftersom de har en sisodär 37 delfinaler innan "riktiga" melodifestivalen är ju bidragen inte speciellt bra heller men det är väl svårt när man ska hitta så många bidrag att fylla ut delfinalerna med!
Katastrof må ja säga o ja kan lika gärna gå o lägga mig!