Fläskläpp

Nu har jag precis suttit och sökt på systemets hemsida, och jag fan det jag letade efter!:) SANGRIA! Det fanns tydligen 5st flaskor här istan. o fasen ta er om ni jävlas med mig och springer och köper dem nu, för efter jobbet ska jag springa dit och köpa mig en flaska eller två hade jag tänkt! Hoppas den är smasken nu bara! Någon som testat den?
Produktbild: Don Simon

Sen hoppas jag på att vädret spricker upp och att solen kikar fram. Dagen igår var ju ungefär lika och då blev det kanon väder på kvällen, så jag har inte överget hoppet än! :)
Lite grillning och ett glas sangria eller två på en fredag kväll skulle sitta som en fläskläpp det! ;)

Trevlig Valborg föresten! /Mallamousan

Fredag!Roligt att ni är en del som är faktiskt är inne och läser varje dag. En del (tex mamma) vet jag är inne och läser varje dag för att hålla koll på vad jag gör och hur jag mår. Sen har vi dom som bara är nyfikna på mitt liv och hoppas på att få lite smaskiga detaljer! ;) Tyvärr får jag nog be om ursäkt om jag gör er besvikna. Här i bloggen utelämnar jag väldigt mycket, bla en massa smaskiga detaljer! ;) hihi

I dag är det fredag och det betyder att det är Fredags mys! ;) Saknar det fina vädret, vill sitta ute i solen och zippa på en god sangria. Har varit så grymt sugen på det väldigt länge!!

Nu ska magen få frukost, på lunchen hinner jag inte med att blogga för då kör jag ett power-platepass och så måste jag hinna käka! Hörs i eftermiddag! /Mallamousan

Acke pojken.

Förut var det Paschall som hjälpte mig att rensa skallen och koppla av... Nu har jag Acke att åka upp till och det är jag väldigt tacksam och glad över.

Här kommer lite bilder från idag... (skit i att jag ser jäkligt sliten ut)