Skottdagen

Hemma i stan igen, om så bara för några dagar innan jag och tjejerna drar till London!!:) wihoo!

Det är ju skottdagen idag och det ska ju vara kvinnornas dag att ta chansen att fria till sin kärlek!

...I garaget lutad över min motorcykel tog jag chansen och frågade!:) hihi!!
Han svarade ja, men lovade att han någon gång i framtiden ska fria på riktigt!!:)
Är jag inte romantisk så säg!? ;)

Sov gott!!

Ikväll har vi firat pappa och Cilla. Cilla som fyllt och pappa som fyller på torsdag! August har varit med!

Efter vi lämnat August var det raka vägen ner till jobbet lasta bil, hem och packa.
Har precis krupit ner brevid hjärtat och ska släcka mina röda ögon nu. Det ser ut som om jag tagit några roliga piller, men det är bara två väldigt trötta ögon!
Natti, natti klockan ringer 04.45!!

Måndag.

Ny vecka, nya möjligheter och en fullt planerad vecka!:)

Helgen har passerat & jag och älsklingen har fått umgåtts och försökt tagit igen all missad tid under veckan som varit. Myspys helg.
Igår gjorde vi allt annat för att slippa åka hem till lägenheten och ta tag i städningen som behövde göras. Vi lyckades väldigt bra och kom inte hem för ens på kvällskvisten och då var det matlagning och soffmys som gällde. Det är ju ingen som tar städningen i från oss direkt! (jag är inte lika avslappnad med att skita i städningen som jag vill få det att verka) ;)

Veckan som kommer blir det inte super mycket tid ihop heller. Åker till Blekinge för mässa tidigt imorgon till onsdag och jag försöker klämma in mötet som blev inställt i fredags någon gång denna vecka oxå.
Till helgen åker jag och några av mina fina tjejor till London för några dagar. Något som jag sett fram emot sen i september när jag fick det i födelsedagspresent!! :) Det ska bli så otroligt skönt och roligt att få ett avbrott i allt! Tjohoo!!