Jag är på gång!!

Hemma igen sen ungefär en timme tillbaka, har bara hunnit slängt mig i duschen och sen krascha här i sängen. Ja jag har väl visserligen varit i stan sedan 2 tiden men då var det direkt till ett möte på jobbet och sen var det bara hem och lämna av Tequila och grejer för att sedan åka iväg till Colorama där vi var inbjudna på mässa och mingel. Tittade på olika produkter och såg till att några underleverantörer fick lite att jobba med! :) Hehe...

För att inte hoppa över gårdagen igår så måste jag säga att jag är mer än nöjd med mässan faktiskt. Bra respons och mycket att följa upp! Fan va jag gillar mitt jobb alltså! :) Efter mässan var det till att slänga på sig partyblåsan och piffa till sig lite (en snabb dusch och låta dagens smink sitta kvar).
3 rättersmiddag och en Babsan som gjorde succé!! Babsan gillade min klänning och drog med mig upp på dansgolvet och rockade rumpa! :) En grymt rolig kväll som fortsätta till 3tiden då jag kände att det var dags att kasta in handduken. Drygt 5 timmar hem i bil själv då gäller det att hålla sig vaken så det kan vara bra med några timmars sömn innan.

Nu måste jag sova, jag är såååååå trött!!


Jag och Babsan!

Veckoplan

Igår kickade jag igång veckan som är fullbokad från morgon till kväll.
Ett positivt kundmöte i Vara under dagen igår, sen hem och fara till fritids för att hämta August för att spendera våra timmar tillsammans. Efter mina och August timmar som bla innehöll ett besök hos Albin och Pamira där även Pamiras bror kom och gjorde oss sällskap så möte jag upp syster för en powerwalk med henne och Tequila i skärgården. Efter det fick även bilen sig en omgång utvändigt av mig(antagligen därför den är skitväder idag).

Idag Tisdag så är det jobb för hela slanten, förberedelser inför mässa imorgon. Kvällen kommer bestå av packning och födelsedags middag med Andreas som idag blir 30 år! :)

Onsdag styr jag bilen till Karlskrona för att ställa ut på mässa, det rycktas om att Babsan kommer dyka upp under kvällen!? :)

Torsdag blir det till att försöka ta mig hem i tid för ett möte klockan 15.00. Kvällen är jag inbjuden på mässa & mingel ute på Colorama för att kika på nya produkter.

Fredag: Jobb under dagen så klart, till veterinären med Tequila, och på kvällen så ska personalen ut bowla och äta middag.

Lördagen kommer bestå av förberedelser inför kvällen då vi ska fira Andreas! :)

Söndagen kommer bestå av en del städning innan jag antagligen kommer däcka i soffan efter en pizza! :)

Efter den här veckan så lugnar det ner sig lite i Mallamousans liv med mässor och då ska jag bla skämma bort mig själv med massage för att försöka råda bot på min onda rygg och ständiga skallebank! gött!!