Lunch!

Lägenheten är städad och klar, vi ska bara lämna nycklarna till dom nya ägarna och garaget som vi tidigare hyrt för crossarna är oxå tömt! Gött!
Nu kan vi fortsätta med resten som ska packas upp och göras i ordning i huset igen! Gött!

Men  till helgen blir det faktiskt en liten paus mitt i allt för att göra lite annat!
Baby och jag åker nämligen till mamma och Plastis i Börsta. Raggarträffa och jag har lovat att köra Cadillacen!:)
Syster och Martin var med förra året, men tyvärr jobbar syster denna helg! :( Får se om jag inte kan få med mig broder dit oxå! :)
Kul ska det bli iaf och framför allt att få titta på alla fina bilar och allt roligt raggarfolk! :)

Barnen i bullerbyn

Vi var ute på kvällspromenad med Grisen igår i området och jag konstatera för varje dag som går att det blir bara bättre och bättre med valet av hus.
"Barnen i bullerbyn" känsla runt hustomten.
Det är underbart och jag njuter i fulla drag av att få gå där. Plocka liljekonvalj och se grisen busa loss i gräset!

 

 

Den fula ankungen.

Jag har min fina vän Pamira att tacka för mycket. Hon vet ofta vad jag tänker i mitt huvud och hjälper mig att få fram det i ord när jag inte kan. Hon puschar mig till att våga kliva över mina gränser och stå upp för mig själv. En förbaskat bra vän & jag önskar alla fick ha en som henne.

 Tänk i gymnasiet när jag inte vågade öppna min käft på lektionerna när läraren ställde en fråga. Jo, jag mumlade lite tyst svaret så bara Pamira hörde. Hon räckte då upp handen (om hon inte sa det rakt ut såklart) och sa det jag sagt. Men ni ska inte tro att hon tog åt sig äran för svaret utan det lät oftast "Malou säger........".
Det var i gymnasiet som uttrycket "Jag tycker som Pamira" myntades och som vi än idag använder, och som otfast har väldigt roligt åt! :)

I Påskas skrattade jag åt Pamira när hon satt på golvet och hade fullt upp med att försöka få på sig strumporna för den stora magen som var ivägen. "Vänta du ska du se" sa hon till mig.
Och japp den dagen kom fortare än fort.
Det är just en aning svårare att få på sig skorna just nu.
Hon har även talat om att det kommer komma en dag när du känner att:
"Ja det är faktiskt snyggt med jumpadojjorna till stuprörsjeans,
just för att det är det som är skönast (och framförallt lättast) att ta på sig
."

Idag kom den dagen. Jag suckade djupt för mig själv imorse när jag stod och tittade på skohyllan och tänkte att såg Pamira mig nu skulle hon flina stort åt mig.
Jag orkade inte böja mig ner för att snöra på mig några konverse, inte heller ta på mig några boots och jumpadojjorna är det faktiskt bara att hoppa i.
Tänkte snabbt igenom dagens schema och konstaterade att jag inte hade några möten inbokade. Jumpadojjorna fick det bli.

Igår tog vi en sväng förbi Lindex, för under helgen som var kunde jag nämligen konstatera att jag inte har en endaste bikini som passar. Så från och med igår ska jag aldrig mer reta mamma och syster för deras stora tuttar.
Igår inhandlades det nämligen en bikini med storleken L på överdelen! Vart ska det här sluta när det är ca 3månader kvar innan skatten ska titta ut?!?
Baby handlade oxå lite till mig igår. 2par stödstrumpor. Läckert va!?

Tänkt va mycket som gör att man får känna sig så där super fin under en graviditet...
Stödstrumpor, jympadojjor till stuprörsjeans och BHar som skulle kunna agera segel till en barnjolle.

Men vet ni vad!?
Det är det fasen värt. Jag älskar min mage och det lilla pyret som rör sig där inne. Det finns inget i världen som skulle kunna få mig att vilja välja bort det.

Och det känns mycket bättre när Alex dyrt och hederligt har lovat att inte byta upp sig till nån liten fjortisbrud sen när tuttarna kanske inte riktigt sitter där dom satt från början och magen kanske inte är riktigt lika platt och kanske kommer innehålla nån rand eller två.

Just nu verkar han faktiskt mer än nöjd med dom stora tuttarna faktiskt!:)


Bjuder på en bild jag älskar. Alex som pussar bebismage.