Valborg

Även kallad amatörernasafton! Här blev det en väldigt lugn Valborg ute på landet hos Frida & Martin. Vi firade mina kära småsyskon igen. Fullt hus minsann och det är inte ofta vi får till det allihopa samtidigt.
Lite pensionärs varning var det nog på mig ikväll, men sängen lockade något enormt. Till mitt försvar så "härjade" jag desto mer i lördags hemma hos Elin & Daniel.
Vi började med god middag och avslutade kvällen med allsång och gittarspel. Skrattade så mycket under kvällen så vi fick ont i magen!:)
Ni ska veta att vi inte begav oss hem för ens vid 2 snåret dessutom. Det ni!:) tanten kan ibland!;)

Jag har verkligen hittat världens bästa kille!

Säga vad ni vill om rubriken, men det stämmer till fullo!
Att jag är en aning trött den senaste tiden har ni nog kanske förstått genom mina inlägg. Man skulle nog kunna säga att jag är ganska trött på att vara trött!
Så igår när jag låg med huvudet i Alex knä under filmen så somnade jag så klart. (såg dock väldigt mycket a filmen innan jag somnade).

Nu kommer vi till den biten som gör Alex så fantastisk som jag tycker att han är.
Han väcker mig på soffan när det är dags att gå och lägga sig i sängen stället och säger att "jag lät dig ligga kvar här en stund medans jag pysslade, för att jag inte ska väcka dig".
Har har alltså diskat undan från middagen och gjort i ordning matlådorna, kvällsrastat Tequila och samtidigt tagit med den sista tvätten upp från tvättstugan under tiden jag bara grisat och sovit på soffan.
Jag går raka vägen in i badrummet (knappt vaken) men baby säger till mig att gå till köket och ta mina vitamin & järntabletter som jag måste ta, och han har redan hällt upp en skål med yogurt till mig. (jag ha jätte svårt att svälja tabletter så jag måste göra det med yogurt. Barnrumpa?)

Jag älskar den där människan!

Middag

Vilken trevlig kväll vi hade igår hemma hos Josse och Magnus. Vi åt massor av god mat och Josse hade tom köpt alkoholfritt vin för hon tänkte på mig och Pamira. Dock drack vi väldigt dåligt av det!:)
Jag tycker fler ska köra på knytkalas. Smidigt och va mycket olika gott det kan bli.
Vi skrattade en massa, prata lite seriöst där i mellan, googlade på sexleksaker och funderade på en redig fest med en massa ex. Tror det kunde bli en enormt spännande fest att beskåda...utifrån!:) hahahah!!
Tacka allihopa för en trevlig kväll!!:)