Bilder från gårdagen

Idag är det en väldigt seg Mallamousan. Det är inte många knop som gjorts.
Nettans 40års fest igår blev grymt lyckad, god mat, härligt folk, live musik och en massa dans!! In på småtimmarna beställlde jag, baby och syster en taxi och drog in på efterfest på teatern med Revy gänget. Kom hem vid 05.45 i morse. Där av Mallamousans slitna kropp och lite smärta i hårbotten!:) Men det har varit en väldigt rolig kväll/natt!!


Syster och jag tillsammans med födelsedagsbarnet!


Jag och Plast svärmor!


Det blev lite för mycket av det goda för några.


Mina hjärtan!! Syster & Andreas!


Fest folk. Notera vart svärfar håller handen i bakgrunden! ;)


Mallamousan agerade bartender en sväng.


Hon agerade även diskplockare och städerska:)


Jag och baby dansar.


Lena Hultin och söta Sofia på Teatern.


Det är inte alls Lenas hand som tvingar dom tillsammans! ;)


Baby♥


Söta kusin var oxå där!


Revy folk.


Jag tror att Jocke och jag dansar. Kul hade vi iaf! :)


Jag & Jocke!

Tack för en kanon fest svärfar och plast svärmor! Tack för en trevlig efterfest! Och tack till er sötisar som förgyllde kvällen/Natten!! /Mallamousan

Lördag

hejsan hoppsan!

Då var det lördag igen. Ska strax kila bort till mammsen och låna hennes bil. Andreas bil startade så klart inte i denna kyla, så han fick ta min bil över till jobbet.
Har lite att fixa med och i denna kyla så är det inte så jätte motiverande att gå faktiskt.
Hinner inte riktigt med att blogga nu, kommer en bättre uppdatering på läget senare.

Förhoppningsvis kommer det även upp en video på Jocke från igår. Dock verkar det inte fungera att lägga den åt rätt håll. Man får helt enkelt bara lyssna och njuta!

Hörs om ett tag!

Mitt i natta!

Hej på er!

Dåligt med uppdatering idag som ni kanske har märkt. Imorse var jag iväg på HLR kurs med några från jobbet, så då missade jag frukostbloggandet. Jag slutade vid lunch idag, så planen var att jag skulle hinna blogga lite då. Men som ni märkt, blev det inte riktigt så!:) For hem och fixade lite grejer som jag sedan åkte hem och lämnade till Nettan. Eftersom vi fixade i ordning det mesta igår kväll och all förberedelse med mat var helt under kontroll behövde de ingen mer hjälp för dagen.
Som ni vet har jag ju haft problem med vad jag ska ha på mig imorgon på festen, så eftersom jag hade några timmar kvar innan kvällens aktiviteter så passade jag på att svänga över till kga!
Hittade faktiskt en klänning på H&M, så den fick följa med hem. Svänga även förbi Andreas på jobbet och fikade lite med honom innan det var dags att åka hem.
Väl hemma var det bara att slänga sig in i duschen innan jag skulle hämta upp Sanda och syster. Vi 3 käkade mat på kinan, där även mamma och Johan slöt upp innan vi gick vidare till teatern där även Jessica väntade på oss!

Tittade alltså på revyn igen då. Önskar verkligen att jag hade fått se den sista föreställningen som är imorgon, men den krockar ju tyvärr med festen. Men sånt är livet, man kan inte få allt här i världen!
Revyn är verkligen sevärd och ni som har missat den får skylla er själva.
Det är roligt och vara ute  i pausen och höra alla prata om den där Jocke som är med. Hihi... ja han är verkligen grym på det han gör. Självklart är det ju pga att Jocke och Sofia är med som vi tittade på den igen. Hela gänget är ju duktiga och man får många skratt. Men jag har sagt det för, och jag säger det igen. Jocke gör verkligen hela revyn!!!

Mallamousan ger Jocke och Sofia tummen upp!!