Fredagsmys!

Alex är iväg på afterwork ikväll och han lämnade huset redan vid 17.00 tiden så då passade jag och Lucas på att göra något vi aldrig gjort förut. Fredagsmys framför tvn.
Med äppelbitar & vattenflaskan placerade vi oss i sackosäcken framför Ice Age och utan att överdriva allt för mycket så satt Lucas säkert still hos mig i säkert en halvtimme!! Ja iaf så länge vi hade äppelbitar kvar.
Det mina vänner är rekord, för den grabben är inte still ens när han sover!!
När mysstunden sen var över och var så säker jag njöt varenda lite sekund av den, så härjade vi en stund till på nedervåningen innan kära Plastis anlände med kvällsmat!:)
Plastis och jag hade sen lite soffhäng (vi var två väldigt trötta människor).
Plastis tog med sig Tequila och åkte för en liten stund sedan och jag ska nu ta natten!! 

Bildbevis på vår mysstund!


Fredag

God morgon mina vänner och er som jag inte känner! ;)
 
Jag har precis anlänt till jobbet och ska strax kicka igång arbetsdagen! :)
Alex kom hem igår och med en gång är Lucas väldigt pussig och go på morgonen när han kommit upp.
När det bara är vi hemma är det minsann fullt ös medvetslös från det att jag släppt ur honom ur hans spjälsäng.
Tanken har slagit mig både en och två gånger hur fasen det ska bli den dagen han inte längre sover i sin spjälsäng....och tyvärr gör han allt för att klättra ur den redan nu, eller i den med för den delen. Jisses!!
 
Jag längtar efter helgen för familjen Franz/Karlsson som ska ha en familjehelg med hotellvistelse.
När jag tänker tillbaka på senaste hotellvistelsen vi tre hade ihop fattar jag inte att jag gör om det, men en gnutta hopp inom mig finns för att Lucas blivit lite större och inte bråkar med sina älskade föräldrar på kvällen som då. (annars är han väldigt lätt att lägga-men inte då givetvis)
Och även om hans förkylning verkar tagit omtag igår igen och denna gång även med nästäppa så hoppas jag fortfarande. Men när jag läser det jag skrivit förstår jag att det är som gjort för en hotellvistelse liknande den sista ändå....
Men hoppet är det sista som överger en eller hur!? :)
 
Trevlig fredag!
 
 

God morgon!

Idag är det onsdag mina vänner & jag hoppas jag är pigg vaken hela dagen och att den går fort för ikväll är det "julpyssel kväll".
Förra året var vi några stycken som drog in mossa, granris, blommor, krukor, kransstommar och en annan massa grejer och pysslade och gjorde arrangemang i flera timmar! I år är det dags igen!:)
Jag tänkte dammsuga igår tills alla skulle komma, men tur man är blond så det slog mig att det inte vore värst smart att göra det dagen innan pysslet när allt från skogen ska in! :)
Jag har googlat runt för inspiration och det finns mycket fint. Det gäller ju bara att ha allt så man kan göra dem också! :)
Glögg & pepparkakor är inhandlade, vi ses ikväll! :)
 
Bilder lånade från google.