Fifty Shades Darker

Tjenis penis!
 
Försökte blogga igårkväll men det gick så där som synes! Telias nät krånglade hela dagen igår så jag vet inte om det beror på det!?
 
Nåväl, igår var jag inte mycket hemma under dagen, inte alls skulle jag vilja påstå förutom när jag och August var hemma och slängde i oss lite mat.
Jag hämtade honom vid 10 tiden och vi åkte då till Coop och köpte med fika för att åka och överraska mamma med. Efter att ha lämnat August vid 14tiden åkte jag och Lucas raka vägen hem till Pamira och dom och där blev vi kvar i flera timmar. På vägen hem tog vi ett stopp på Maxi för hemma ekade det tomt i kylskåpet och så inhandlade jag nya boken som äntligen släpptes igår!:)
Alex var på hockey igårkväll så när jag lagt Lucas för natten tog jag med mig Tequila, min nya bok och bullarna som jag fick av August mamma tidigare på dagen och studsade ner under täcket och läste, läste, läste! :)
Snuskigt bra böcker. Tråkigt att 3an inte kommer för ens i Januari! ...men dom finns redan på engelska så risken finns att den 3e boken läses på just engelska! :) Mycket vill ha mer så att säga! ;)
 

GGN 2011

Dom senaste åren har jag tagit beslut och gjort saker som jag nog aldrig trodde jag skulle våga göra eller ens klara av. Men jag har gjort det och jag har vuxit lite för varje milstolpe jag passerat i mitt liv!
.
 
För ganska så precis ett år sedan till ställde jag upp i en av världens största enduro tävlingar.  Dessutom klarade jag av det levande & hel! Men defenitivt inte ren!:)
Det är med blandade känslor att jag inte kan vara med i år oxå faktiskt. Prestationsångesten var grym inför start, men känslan efter att ha gått i mål efter 3timmars konstans körande är obeskrivlig! Jag får tacka Plastis för hans envisa tjat & beslutsamhet att anmäla mig till tävlingen. Utan honom hade jag defenitivt inte ställt upp och inte varit denna livserfaranhet rikare! Tack plastis!! ♥

Söndag

Ännu en helg lider mot sitt slut och jag tänker avsluta den i soffan tillsammans med mitt hjärta. Solsidan är ju ett måste!:)

Igårkväll hade vi Angelica här. Timmar spenderades vid köksbordet och hade vi kunnat hade vi antagligen kunnat sitta kvar där än och bara prata!:) Angelica är en fantastisk människa på många sätt och vis!

Idag knackade det på dörren vid 10tiden och Anki & Roland kom på besök i några timmar. Natalie, lille Man och Maria kom sen förbi och lånade med Lucas och Tequila på en promenad så vi passade på att fortsätta ute i trädgården.
Nu på eftermiddagen har vi haft Staffan & Isabelle här på besök och nu sitter vi som sagt i soffan!:)
Ja det var väl helgen i det stora hela, Nu ska jag pussa lite på kärleken!;)