Gott nytt År!

Sista dagen på året och jag skulle kunna skriva världens summering av året som gått, men det skulle bli väldigt mycket och väldigt långt. Kort & Gott så har vi haft ett väldigt bra år tillsammans som familj!

Tänk att nyår för 2år sedan när vi släppte upp vår rislyckta tillsammans vid 12slaget så önskade vi oss att jag skulle bli gravid. Vad vi då inte viste var att det redan hade börjat sås ett litet frö där inne magen, och nu nyår 2år senare väntar vi vårt andra gemensamma barn. 
Livet är så häftigt & fantastiskt!
Jag tackar för 2013 och ser fram emot 2014 tillsammans med den stora kärleken, lille Lucas och efterlängtade lilla pyret i magen! 


Gott nytt År på er!! <3

Börsta

Vi har checkat in på "hotell & spa Bôrsta" för några timmar sen och de senaste 45min har jag legat i ett varmt skumbad med en ansiktsmask och ätit frukt, favorit chipsen & druckit rosa bubbel! Egentid med hemma spa var så fruktansvärt välkommet & välbehövligt! Tack igen Sofia & Johan!

Ska strax skrubba hela kroppen med min rosa body scrub för att sen smörja in mig från kropp till tå med hudlotion som luktar mumma! Snacka om att ja kommer vara fräsch till det nya året! Synd bara att rakhyveln blev kvar hemma.... Men de blir inte direkt nått ratantajtan med mamma och Plastis under samma tak ändå så det får väl gå nån dag till!;)


Nyårsafton kommer alltså spenderas här i Börsta. Lugnt & skönt, framför allt för grisen som hatar raketer. Tre rätters meny är planerad, likaså fördrinken och tilltugget. Nyårslunchen kommer serveras ute i skogen vid en brasa! Gud så gött vi ska ha det!

God morgon på er!

Måndag är här och jag sitter i skrivande stund i lunchrummet på jobbet och äter min frukost.
Helgen har passerat i en rasande fart & den har bla. innehållit det sista julfirandet för i år. Augusthelg i helgen så i fredags firade vi jul med honom. Granen står kvar men nu ska den UT! Lika mysigt som det är att få in den till jul lika jäkla underbart är det att få ut det barrande faanskapet efteråt. Givetvis ska det vara en äkta gran annars ingen äkta jul enligt min mening! :)
Vi har även hunnit med en 30års middag i Karlskoga där vi firat kära Hanna på hennes 30års dag och igår var vi till Lek & luft och härjade några timmar innan vi fick fika gäster. Jag provade på att bjuda på egengjord glass i vår nya glassmaskin. Smaken fick godkänt men jisses så stenhård glassen var. Det blir till att ställa fram den tidigare nästa gång! :)
 
Dags att fortsätta jobba, imorgon är det ledigt igen för självaste nyårsafton.
Ha en bra dag gott folk!