Kalasdags

Idag chockar jag min omgivning. Mjukisbyxorna är utbytta mot klackar, klänning och smink! Ja ni läste rätt!:)
Även om det bara är för några timmar (kommer antagligen hoppa i mjukisbyxan så fort jag kliver innanför dörren igen) så känns det helt okey faktiskt. Man behöver inte bli genom sunkig bara för att man har blivit mamma va!?;) haha

Den lilla familjen sitter i bilen på väg till Karlstad för att fira Stefanie som fyller år på måndag!:)

Fredag

Alex och August är iväg på hockey & jag och Lucas har fått sällskap av syster i soffan. Fångarna på fortet & popcorn, så mycket bättre finns inte att titta på en fredagskväll som denna!:)

Tjejkväll hos Pammis igår och vilka underbara vänner jag har. Vi skrattade gott hela kvällen vill jag lova och samtalsämnena varierade från allt från knipövningar, babianrumpor till bitter butikspersonal! Som sagt skratten var många och vi är väl så där super ärliga och går väl ibland in på lite väl djupa detaljer!:) haha!!! Men jag mår fantastiskt gott i mina vänners närvaro! Puss på er!

Torsdag

Jag säger bara en sak: Dagarna springer förbi! :)
Och med lite påstöttning av dåligt bloggande så kommer här en liten uppdatering ur mitt lilla liv!
 
Jag vistas kanske inte så mycket ute bland folk, men dagarna fylls ändå vill jag lova. Besöken avlöser varandra här hemma och prinsen har fått så mycket fina presenter. Än så sover han ju väldigt mycket (om dagarna ska dock tilläggas) så jag har fått en hel del jobb gjort. Perfekt med kontor hemma faktiskt.
Små pyssel som behöver tas om hand om här hemma hinns oxå med. ....även om väldigt mycket tid av dagen går åt till att bara pussa på Lucas. Ja han ska heta så om jag inte redan nämnt det!?
Många tycker han är lik sin kära pappa. Så jag försvarar honom med "lik pappa men söt ändå"! ;)
 
Igår var Linda här och bjöd på riktigt smaskig frukost. Timmarna går fort när man har roligt! :)
 
Idag ska mamma komma förbi nån timme och titta till prinsen medans jag och baby ska uträtta några ärenden. Vid 3 ska vi hämta August för våra timmar. Får se om vi inte ska ta en fika på stan. Det brukar han tycka om! :)
Till helgen kommer han för att bo sin första helg här sen liten kommit till världen. Vi får se vad han tycker om det! :)
 
Ikväll ska jag faktiskt iväg på lite tjejmys. Något jag ser fram emot!
 
Puss på er i regnet!