Död

Med handen på hjärtat så förstår jag nu hur "männen" har det när den manliga förkylningen drar över deras kroppar. Eller om vi säger som så här: hade en kille (måtte inte Alex bli smittad) åkt på denna typ av förkylning så hade nog ingen kille tagit sig levande ur den. Det är fasen snudd på att jag gjort det. 
Det ska väldigt mycket till för att jag ska vara hemma från jobbet men jag har verkligen legat helt däckad sen i lördags & inte ens varit utanför dörren (ja det kommer från hon som jobbade in i det sista under förra graviditeten & satt med värkar på jobbet)
Lucas har oxå varit dålig men han har iaf sluppit febern. Våra dagar har varvats med att duscha i typ 40min (sittandes) på förmiddagen med en massa leksaker för att roa prinsen som inte riktigt varit lika död. Vi har sen som tur var haft mat att bara värma, tittat på bamse, sovit, och badat i nästan en timme på eftermiddagen/kvällen o sen sovit igen. Hostat och torkat mängder med snor har vi gjort oxå....
Lucas hostar o snorar fortfarande men är på ett strålande humör & enormt pigg om man jämför med mig. Tidigare idag hörde jag honom ropa från köket: "mamma, åh nej!!!".
Ja att han gjort något han inte borde är inte svårt att förstå!:)

Idag har det iaf vänt även för mig så idag fick alla sängkläder och handdukar åka i tvätten och alla Lucas nappar har kokats, nu ska de där äckliga bacillerna bort, bort, bort!

Fredag

Klockan är dags för att stämpla ut för helgen och när som helst kommer mina killar och hämtar mig.
Kvällen kommer spenderas till största del i soffan skulle ja tro. Mat behöver jag omgående och att få hoppa i den där mjukisbyxan ligger strax därefter.
Ikväll är det sånt där riktigt fredagsmys och jag ser inte gärna att någon kommer och stör! ;)

God morgon Världen!

 
Här tog vi en tidig morgon, klockan han precis slå 05.00 när jag hörde Lucas ropa "mamma, Maaammmaa".
Åh alltid lika underbart att höra dom orden även om jag varje gång önskar att klockan vore lite mer. Dock var jag idag redan vaken av någon anledning!?... Jag försökte intala Lucas att det fortfarande var natten och att han fick sova inne hos mamma en stund. "Ja" svarade han, men lika fort som vi kom in till min säng var det bort glömt.
"Pela Pajjan", (spela på paddan), ja visst jätte gärna klockan 05.00 på morgonen min son.
Han ligger i skrivande stund och tittar på bilder på paddan och jag skriver som sagt detta inlägg. Vi ska väl båda gå upp och ta tag i dagen istället. Lucas ska till dagis & jag till jobbet.
Efter jobbet ska ja hämta August, något som jag tror Lucas kommer bli överlycklig över för August var den första han frågade efter när jag kom till dagis igår. Lika så när vi kom ut till bilen och när vi klev innanför dörren här hemma! :) Auguuust!!!!?