Jul planer!!

Nu börjar jag bli vuxen på riktigt tror jag minsan!!
I år ska jul firas hemma hos mig med allt vad det innebär!
 Jag har börjat planera lite i skallen redan och just nu går mina tankar om granen.
Vad ska jag ha för färger? Vilket tema!? Är det någon som vet nån bra sida som man kan få lite idéer ifrån kanske!?

 
 

Julbord 1.

Nu ska jag förhoppningsvis (om ingenting annat har hänt) sitta på ett julbord ute på Ölme prästgård & gästgiveri! Är det inte toppen med tidsinställda inlägg så säg. Jag kan göra något helt annat och så huxflux så är bloggen uppdaterad och jag har inte ens varit i närheten av datorn!! ;)

Fram till jul är jag bjuden på minst 1 julbord/vecka och mat är ju gott men jag hoppas att jag inte hinner tröttna allt för mycket på julmat innan självaste julafton! :)Trevlig lunch gott folk, det vet jag att jag har iaf!! :)

Snillen spekulerar

Hade ju August tid efter jobbet igår och han ville till badhuset. Sagt och gjort jag packade in mig själv och hela 4 grabbar (August och hans bror, Max och Andreas) i bilen och drog dit. Vi härjade i nästan 3 timmar så på vägen hem var det väldigt tyst i bilen. Alla var trötta! :)

Ni vet när man duschar så vill man ju gärna tvätta precis allt så man är ren (och med allt så menar jag privata delar så klart), men på badhuset så är man inte direkt själv i duschen så för mig blir det en halvdan tvättningen, inte vill man (ja inte jag iaf) stå där och ja ni förstår nog vad jag menar... Men det ska jag säga er att det är nog en generations grej, för när jag satt i bastun så hade jag ganska bra utsikt över duscharna och damerna som duschade de viste minsan hur man tvättade sig. De grävde både fram och bak för att bli rena..och då menar jag verkligen grävde och lyfte för att komma åt saker och ting!! Och rena det lär de nog ha blivit, jag har svårt att tro något annat.

Är det bara jag som blir blyg så där eller är det faktiskt en generationsgrej!?
Så där nu har ett snille spekulerat igen...