Söndag

Idag börjar ett nytt kapitel för familjen i Älvsborgen!
I skrivande stund sitter sambon påväg till Oslo för jobb. Hans pappaledighet är nu över & ett nytt jobb väntar.
Detta innebär även att från och med imorgon börjar Lucas på dagis på heltid. Inte längre halva inskolnigsdagar!

Den här mamman är inte som dom flesta andra mammorna, utan hon kombinerar jobb & karriär! Vidrigt i vissas ögon kanske, men viktigt för mig själv och givetvis en bidragande orsak för att hushållet ska vara lite tätare än en fattiglapp!
Karriär eller inte, mammahjärtat gråter över tanken på att våran prins ska vara utan mamma o pappa större delen av dagen! Jag vet att han älskart men just nu hjälper inte det samvetet!! 

Dagen idag har bestått av förberedelser för kommande vecka med märkning av kläder, packning, handling och matlagning för matlådor!
Vi har även haft fullt hus!! Mamma och Ulf var förbi med en massa presenter efter deras USA resa, Caj & Lena har varit här, Alex familj, pappa har varit här och Anki & Roland kom med en massa egenodlade rotfrukter! Vilken lyx!!:)


Nu ska ja krama Alex kudde och försöka sova! 

Sovmorgon

Igårkväll sa jag till Lucas att vi alla skulle ta sovmorgon idag & att han sen kunde komma in och mysa hos oss!

05.40 anser jag då inte vara sovmorgon! Och nu leks det för fullt!

God morgon!!:)

Fredagkväll

Jag sitter mätt & belåten framför brasan med Tequilas huvud i mitt knä och är allmänt avslappnad. Det brukar en fredagkväll innebära att jag stax slocknar i soffan. Vi får se hur länge jag orkar hålla i!;)

Idol är på i bakgrunden & som alltid drömmer Alex sig bort till att vara grym på gitarr & sjunga!:) i mina ögon & öron är han dock den bästa som finns, helt fantastisk om jag får säga det själv!;)

Ikväll har jag bjudit mina två favoritkillar på middag.
Till förrätt fick dom kantarellsoppa & jag trodde Lucas skulle vara skeptisk till den eftersom det var vitt vin i, men han slevade in som alltid! Att jag ens funderar på om han kommer äta?!:)

Till huvudrätt fick dom ugnsbakad fläskfilé, potatisgratäng, kantarellsås & en tomatsallad på rödlök, färsk basilika, pressad vitlök, olivolja & fetaost!
Även det slevades in utan problem!
Efter en dusch var det en mätt & belåten prins som somnade direkt! <3 

Efterrätten blev en väldigt enkel sådan... En piggelin!:) less is more?!;)