Kalas

Söndagkväll och jag ligger i ett varmt bad med en kall Heineken, ölkorv och en tidning jag inte ens öppnat än...
Försöker tagga till för en ny vecka där jag har förhoppningar om friskare barn, ett piggare jag och träning igen.
Den senaste 2 veckorna har varit påfrestande för mamman i mig, Jag skulle ljuga om jag sa annat. Båda barnen har legat däckade i hög feber och jordens förkylning. Vilda har utan överdrift suttit som ett plåster på mig och då är jag vanligtvis inte den daltande mamman utan barnen kan allt få skrika och grina lite (förstå mig rätt) men det har inte gått. 
Mitt tålamod mot barnen har testats så i den grad att jag i bland funderat på om inte socialen kommer och knackar på dörren för att kolla vad det är för monster som flyttat in.
MEN barnen är fruktansvärt söta och lugna när de sover och då är allt som bortblåst igen! Haha!! 

Nåväl, nu är det hopp om att det faktiskt går åt rätt håll för barnen har varit såpass pigga att vi kunnat fira mina älskade syskon (ni får håna mig och kalla mig för morsan men ja skulle gå över eld för er), jag har varit på 30års partaj hos Jessica och vi har även haft 1års kalas för vår Vilda idag! Första gången Vilda får smaka på tårta, eller något onyttigt överhuvudtaget och hon ville inte ens ha! Haha!
Paketen var inte heller speciellt intressanta!:)

1år idag

I magen var du aldrig still & ut kom du i en jäkla fart. Namnet fick du därefter och du lever verkligen upp till det!
Våran alldeles egna Vildabus!

Tänk att det idag är ett år sedan du kom till oss. Precis som dagen då du kom är det strålande solsken. Jag minns så väl när vi låg där i förlossningssängen och solen var på väg upp och lyste upp hela vårt rum! Vår solstråle!

Det här året har gått så fruktansvärt fort och allt du gör går med en hiskelig fart. 
Du är konstant full av blåmärken då du nyfiken på livet klättrar på precis allt.
Ända till här om dagen har det ändå gått ganska bra, nu pryds ditt lilla huvud av stora blåmärken och en sprucken läpp! 

 Jag borde se ut som en jakthund i kroppen eftersom jag springer efter dig hela dagarna. Jag har slitit mitt hår många gånger  och jag har nog åldrats 3ggr så snabbt sen du kom. 
Men jisses jag vill inte ändra på något för du ger oss så mycket kärlek, glädje och skratt! ❤️

Grattis på din 1års dag Vildabus!


Hjälp!

Liten börjar bli stor nu minsann, imorgon ska Lucas ha med sig en kompis med hem från dagis för första gången! Han var så spänd vid läggdags! 😊

Påsken är över för denna gång och vi är väl inga direkta påskfirare men umgåtts med nära och kära, tränat en hel del och grillat, grillat, grillat har vi gjort!