Happy halloween

Fredag här, du härliga fredag! :)
Här har vi kört på i halloweenandan.
Lucas och jag har gjort en egen pumpa, vi har bakat spökkakor och maränger. 
När Alex slutade hämtade vi honom och åkte till järnvägsparken och tittade på pumpautställningen och svängde även förbi på Rommelvägen och gick spökvandring! Vilda hänger givetvis med på allt vi gör oxå, hon passade på att bada i köket mitt i allt bestyr! 😄 

GGN 2014

Alex har åkt till jobbet, Vilda sover sin förmiddagslur och Lucas och August tittar på pippilångstrump.
Jag själv sitter och väntar på att live sändningarna från GGN ska starta.
Plastis är givetvis med och tävlar så vi håller alla tummar för honom.
Nästa år hoppas jag på att kunna vara med på plats och hejja!! 😊Fredag

Vilda slocknade för en liten stund sedan här brevid mig och jag har bara legat och lyssnat på hennes andetag. Ljuvliga lilla liv. Men nu ska jag gå ut och väcka det andra ljuva barnet med fullt av liv i kroppen för lite mamma-Lucas tid nu när Vilda fortfarande sover. Man får passa på. 

Utanför fönstret är det riktigt tråkigt väder så min promenad förut är nog den friskluft jag får i dag skulle ja tro.
Idag är det fredag och det betyder fredagsmys med lilla familjen. Det har blivit heligt på någotvis och något som både Lucas o vi vuxna ser fram emot!

Förra fredagen undrade dagisfröknarna vad jag skulle iväg på eftersom jag gjort mig så fin när jag hämtade Lucas på dagis (korkskruvslockar) och jag svarade fredagsmys med familjen.

Det var faktiskt inte mysbyxeMalou som Alex blev tillsammans med och jag tror för att hålla kvar det där pirret i magen & kärleken i liv så får man jobba lite för den. Alex är det absolut finaste jag vet och då vill jag göra det jag kan för att Alex ska tycka det samma om mig.
Även om jag vet att han älskar mig i mina mjukisbyxor! :)