Tillsammans kan vi göra något!

Jag håller på och hjälper en annan tjej att samla ihop lite saker till asylsökandes familjer från Syrien som kommit till Bäckhammar och dom har varken möbler, kläder, husgeråd eller leksaker/barnsaker till sina barn. 
Så har ni saker som är över eller som inte blir använda så får ni mer än gärna lämna dom till mig innan söndag då jag ska överlämna det!
 
Vi kan inte göra allt, men vi kan alltid göra något! <3
 
 

Vem har sagt att 2 barns mor alltid ska vara lätt?

Hemma har våran gräsmatta mer eller mindre blivit som en åker. Behovet av lie för att få omkull stråna låg på gränsen.
Så igår när Lucas sov middag tog jag tag i saken och slängde Vilda i bärselen och startade gräsklipparen (efter ett samtal till Plastis för rådfrågande om jag kunde använda motoroljan till bilen som var anpassad för vinter även i gräsklipparen. det gick super för er som undrar)


Jag han tyvärr inte helt klart med gräsmattan innan Lucas vaknade och Lucas är livrädd för gräsklipparen. Han nöjde sig först med att vara på studsmattan medans jag skulle klippa klart. Ja det nöjde han sig ju inte med speciellt länge så vad gör man när man är så fruktansvärt envis som mig och tänker göra klart det man påbörjat?! 


En unge i bärselen och den andra på Axlarna. Ja grannarna lär väl tro att jag inte är riktigt klok och det har de ju så rätt i så! ;)

En bra kvinna reder sig själv! 😜

Tacksam


All den här lyxen stod och väntade på mig när jag kom hem idag! Vissa dagar är verkligen bättre än andra att komma hem! 😊 Världens bästa faster o farbror! ❤️