Äta bör man annars dör man, äta gör man ändå dör man!

Slängde mig precis på soffan brevid August och luften gick visst ur mig totalt!  
Idag gjorde Alex sista dagen på Intersport och på måndag hittar ni honom ute på Volvo!:)
Det ville vi givetvis fira lite idag när han kom hem från jobbet och grabbarna ville baka så det blev hembakat även idag. Igår bakade jag kanelbullar så idag testade vi riven choklad i, de var goda men kanelbullar är ändå kanelbullar!:) August och Lucas gjorde chokladbollar själva, enda de fick hjälp med var att de fick i rätt mängd av allt.
Vilda får ju inte äta sånt där gött än så hon fick nöja sig med fruktpure o rån! 😊 

Sen fick det bli grillat till kvällsmat. Så jäkla tacksam för allt kött vi fått från Syster o Martin, både älg och eko nötkött. Idag grillade vi älgkalv entrecote! Mums!! 


Det blir mycket mat och bakning här i bloggen men bra och och vällagad mat till familjen är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och något som jag älskar att syssla med! 

Vår?

Igår var lyckan total, Lucas fick äntligen cykla!! Han har tjatat om det hela vintern och jag har lovat att när snön är borta. Kändes inte som jag kunde säga så längre nu!:)


Nu vill jag ha vår så är det bara! 

10 månader

Igår var det Vildas 10månadersdag, alltså nog för att tiden går fort, men redan 10månader när hände det?
Vi har ingen liten bebis i huset längre. Vilda har numera 5 små tänder som tittat fram, hon har tagit sina första steg, hon flirtar,  hon visar vart lampan är och ropar gärna på sin mamma och även i bland på sin pappa. 
Hon tar sig fram över allt och är snabb som blixten! Våran vilda lilla Vilda! ❤️