Magsjuka!!!

Ja det måste väl ändå vara djävulens påfund och givetvis har vi åkte på det i detta hus. Några speciellt bra avelsgener kan vi inte ha haft jag och Alex för stackars Lucas har väl inte varit annat än sjuk i vinter?! Hade jag varit ett djur hade det väl varit avelsstopp på mig?!

Lucas mår nu iaf bra även om vi fortfarande är i karantän för att umgås med folk. Tråkigt värre då vi missat en massa roligt denna helg. 
Lucas, ja o grisen ska klä på oss o gå ut i trädgården nu iaf i det fina vädret medens pappan får ligga på övervåningen... Japp det verkar vara hand tur att vara klen nu tyvärr! 😣


Ny vecka då!

Måndag här och en nu vecka att ta tag i!
Jag har lunchrast och väntar just nu på en ledig micro i fikarummet. Jag kan idag med handen på hjärtat säga att jag bara längtar tills jag får gå o lägga mig igen. Allt för många nätter med för lite sömn får min hjärna lite smått degig!
Ska iaf hämta prinsarna när jag slutat & August skulle fundera under dagen på vad vi skulle laga för någon mat för jag hade inge bra idéer imorse tydligen!:)

Igår var vi iaf till badhuset i några timmar tillsammans med Angelica & Olivia. Det var en nöjd familj som kom hem på eftermiddagen! Resten av dagen var väääldigt lugn om vi säger så!:)